Αναβλήθηκε η δίκη ιδιοκτήτη κυλικείου για ασέλγεια σε μαθήτρια

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, η προσδιορισμένη για χθες Τρίτη, συζήτηση στο Τριμελές Εφετείο βορείου Αιγαίου, της έφεσης ιδιοκτήτη κυλικείου γυμνασίου της Μυτιλήνης, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης μαθήτριας

Ο ιδιοκτήτης είχε καταδικασθεί πρωτόδικα πριν ένα χρόνο, σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Στα μέσα της χρονιάς η εξέταση της υπόθεσης από το Εφετείο είχε αναβληθεί λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης. Σήμερα, η εκδίκαση της έφεσης αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας του κατηγορουμένου.

Όπως είναι γνωστό, η υπόθεση «σέρνεται» από το 2011. Τρεις μητέρες προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, γιατί όπως κατήγγειλαν, ο ιδιοκτήτης κυλικείου στο γυμνάσιο όπου φοιτούσαν οι κόρες τους, παρενοχλούσε σεξουαλικά τα κορίτσια, ηλικίας τότε 12,5 και 14 ετών. Σήμερα, και οι τρεις, μαθήτριες τότε, είναι ενήλικες.

Της καταδίκης του ιδιοκτήτη, πέρυσι τον Ιανουάριο, ακολούθησε προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του τότε γυμνασιάρχη του σχολείου, ο οποίος μάλιστα είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη, η οποία και κατέληξε σε κατηγορία για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του. Στη δίκη που έγινε ο γυμνασιάρχης αθωώθηκε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *