Η απάντηση του προέδρου του Διευρυμένου ΠΥΣΔΕ Λάρισας στην Περιφερειακή Διευθύντρια Θεσσαλίας

Απαντώντας στην περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Αναστασοπούλου, ο διευθυντής 

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Ι. Καψάλης, αναφέρει: «Σχετικά με τις «μη σύννομες ενέργειές» μου, που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Περιφερειακής Διευθύντριας Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας προς αποφυγή παρανοήσεων και λανθασμένων εντυπώσεων αναφέρω τα εξής:

Στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Β’/θμιας Εκπ/σης Λάρισας αναρτήθηκε η πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών σε σχολικές μονάδες, σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/27-7-2017 πράξη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ, όπως άλλωστε έγινε και από άλλες Διευθύνσεις της χώρας, ενδεικτικά αναφέρω τις ΔΔΕ Καρδίτσας και Μαγνησίας.

Εξάλλου είναι πάγια τακτική όλες οι προτάσεις του ΠΥΣΔΕ να αναρτώνται στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια να εκδίδεται απόφαση από την Περιφερειακή Διευθύντρια, διαδικασία που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει επισημανθεί ως παράτυπη ή μη σύννομη.

Σχετικά με τη δεύτερη «μη σύννομη ενέργεια», αυτή αφορά στην πρόσκληση υποβολής δήλωσης, εκ νέου, για την πλήρωση κενής θέσης σε σχολική μονάδα (η οποία δεν συμπεριλαμβανόταν στην πρόταση που εστάλη στην ΠΔΕ) και η οποία έγινε με βάση το άρθρο 11 παρ. 2 της Φ361.22/21/90780/Ε3/31-5-2017 ΥΑ και μετά από σύμφωνη γνώμη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *