Οι 206 δεκτές υποψηφιότητες για τις επιλογές των Περιφερειακών Διευθυντών ανά Π.Δ.Ε.

Επιλογές Περιφερειακών Διευθυντών Πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων

Παληγιάννης Βασίλειος

  Αιρετός ΚΥΣΠΕ

 

Το κεντρικό συμβούλιο επιλογής συνεδρίασε και αφού έλαβε υπόψη του τις αιτήσεις και τα στοιχεία των φακέλων υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατάρτισε με βάση τα προβλεπόμενα πίνακα δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων.

Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν 220 αιτήσεις.

Από αυτές δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία 14. Επομένως στον πίνακα δεκτών επιλέγησαν 206.

Αναλυτικά:

27 για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

27 για την Αττική

14 για το Βόρειο Αιγαίο

16 για τη Δυτική Ελλάδα

13 για τη Δυτική Μακεδονία

10 για την Ήπειρο

15 για τη Θεσσαλία

12 για τα Ιόνια Νησιά

21 για την Κεντρική Μακεδονία

9 για την Κρήτη

16 για το Νότιο Αιγαίο

12 για τη Στερεά Ελλάδα

Ο πίνακας δεκτών καταρτίστηκε κατά αλφαβητική σειρά. Στον πίνακα μη δεκτών υποψηφίων δεν αναγράφεται το ονοματεπώνυμο των υποψηφίων αλλά ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης υποψηφιότητας καθώς και η αιτιολογία της απόρριψής της.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως ένσταση κατά των πινάκων μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ανάρτηση. Οι ενστάσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια το συμβούλιο θα αποφανθεί αιτιολογημένα για τις ενστάσεις και θα ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους. Θα ακολουθήσει η μοριοδότηση για την κατάρτιση προσωρινών ενιαίων αξιολογικών πινάκων ανά Περιφερειακή Δ/νση, ενστάσεις υποψηφίων και μετά την αναπροσαρμογή των προσωρινών ενιαίων πινάκων θα ακολουθήσουν οι συνεντεύξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *