Ο αποχαιρετισμός του απερχόμενου Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών Κων/νου Μπουραζάνα

 Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, επ’ ευκαιρία της αποχώρησής μου από τη θέση του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στα 4 χρόνια της θητείας μου  ως σχολικός σύμβουλος προσπάθησα  να υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόλο του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών. Με κάθε  δυνατότητα που παρέχει το υφιστάμενο πλαίσιο λειτουργίας του θεσμού. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με εξαιρετικούς συναδέλφους, να αναλάβω ποικίλα και απαιτητικά καθήκοντα, να υποστηρίξω κατά το μέτρο των δυνατοτήτων μου τους εκπαιδευτικούς και παράλληλα να διευρύνω τις γνώσεις μου για την εκπαίδευση.

Η δημιουργική κατάθεση  των απόψεων σας στις ομάδες εργασίας καθώς και η ανταλλαγή προτάσεων, συνέβαλαν αποφασιστικά και ανατροφοδοτικά στη διαμόρφωση του εποικοδομητικού κλίματος συνεργασίας μας.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι, από την άριστη συνεργασία μας και με δική σας πρωτοβουλία προέκυψε η λειτουργία της ιστοσελίδας www.omathimatikos.gr. , η οποία πλέον έχει πολύ μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα και αποτελεί καθημερινό εκπαιδευτικό εργαλείο πολλών συναδέλφων. Η λειτουργία της ιστοσελίδας, με τη βοήθεια όλων σας, θα συνεχίσει σε νέους και πιο δυναμικούς ρυθμούς ενημέρωσης όλων των συναδέλφων.

Θα ήθελα να σας αναφέρω και να σας ενημερώσω ότι με τη δική σας συνεργασία, έχουν ολοκληρωθεί οι συλλογές  των θεμάτων των εξετάσεων όλων των τάξεων Γυμνασίου – Λυκείου, όλων των σχολείων της  Δυτικής Θεσσαλονίκης. Οι συλλογές αυτές  θα είναι διαθέσιμες προς αξιοποίηση από όλους τους εκπαιδευτικούς και  θα ενημερωθείτε σχετικά από την παραπάνω ιστοσελίδα μας.

θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εξαιρετική συνεργασία και την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που ανέκυπταν προς όλους τους συναδέλφους σχολικούς συμβούλους, τον διευθυντή εκπαίδευσης της Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Π. Ματζιάρη, όπως επίσης και τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Π. Ανανιάδη,

Κλείνοντας τον κύκλο που προανέφερα ανοίγει ένας καινούριος στον οποίο με νέους ρόλους ελπίζω να συνεργαστούμε για το καλό των παιδιών, των εκπαιδευτικών και της ελληνικής εκπαίδευσης.

Προσωπικά φεύγω γεμάτος από θετικά συναισθήματα, τα οποία καλύπτουν την δεδομένη λύπη που εμπεριέχει κάθε αποχωρισμός.

Από τη νέα μου θέση, αυτή του Διευθυντή του Εσπερινού Λυκείου Λάρισας θα προσπαθήσω και πάλι για το καλύτερο, με την ευθύνη που πρέπει να διέπει κάθε δάσκαλο.

Να είστε όλοι καλά… Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έχει μείνει για πάντα μαζί σας…

Με την ευκαιρία της έναρξης του σχολικού έτους 2017-2018, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, όραμα και έμπνευση στο τόσο σημαντικό σας  έργο.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Μπουραζάνας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *