Προσλήψεις στην σχολή καλών τεχνών

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών στη συνεδρίαση της στις 12.12.2017 αποφάσισε την πρόσληψη για το έτος 2018 συμβασιούχων διδασκόντων με μερική απασχόληση βάσει του π’δ. 407/1980 για την κάλυψη των κάτωθι διδακτικών αναγκών, ως εξής:

Α. Μία (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Εργαστηριακού Μαθήματος με γνωστικό αντικείμενο «Χαρακτική».

Β. Μια (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Εργαστηριακού Μαθήματος με γνωστικό αντικείμενο «Γλυπτική».

Γ. Μία (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Εργαστηριακού Μαθήματος με γνωστικό αντικείμενο «Γυψοτεχνία -Χαλκοχυτική».

Δ. Μία (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Ελληνογαλλικού Μεταπτυχιακού με γνωστικό αντικείμενο «Τέχνη, Εικονική πραγματικότητα και πολυχρηστικά συστήματα καλλιτεχνικής έκφρασης».
Οσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και ενδιαφέρονται για την ανωτέρω θέση καλούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών στην διεύθυνση Πατησίων 42, ΤΚ 10682 Αθήνα (210-3897143) τα κάτωθι δικαιολογητικά αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (εκτός της αίτησης) από τις 12.1.2018 έως και 22 Ιανουαρίου 2018.

1. Εντυπη Αίτηση υποψηφιότητας
2. Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.

3. Βιογραφικό σημείωμα και συνοπτικό υπόμνημα εργασιών αποκλειστικά και μόνο σε cd σε 10 αντίγραφα.
4. Επιστημονικές εργασίες αποκλειστικά και μόνο σε cd..
5. Διδακτική εμπειρία σχετική με το επιστημονικό αντικείμενο σε cd.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *