Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Βριλησσίων

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Βριλησσίων συνεχίζει τη λειτουργία του και για τη χρονιά 2017-2018, με θεμελιώδη επιδίωξη τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων σε εκείνες τις επιμορφωτικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του ατόμου, στην καλλιέργεια συμπεριφορών συμβατών με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον κόσμο και γενικότερα στην ανάπτυξη της ιδιότητας του ενεργού και ενημερωμένου πολίτη.

Σήμερα οι εξελίξεις στην οικονομία, την τεχνολογία και τις κοινωνικές δομές ευνοούν περισσότερο παρά ποτέ την ανάπτυξη ανοικτών συστημάτων εκπαίδευσης- επιμόρφωσης, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα.

Σε αντίθεση με την τυπική εκπαίδευση, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας, καλύπτει και τη χρονιά αυτή ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών, χωρίς να υπολογίζει τη μορφωτική πορεία των συμμετεχόντων.

Τα μαθήματα- διαλέξεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του τρέχοντος έτους 2017- 2018 θα καλύψουν την εξής θεματολογία:

  • Λογοτεχνία
  • Ιστορία- Φιλοσοφία
  • Ποίηση- Ελληνική Γλώσσα
  • Ψυχολογία-Ιατρικά
  • Περιβάλλον

Πληροφορίες
Πρόγραμμα από Νοέμβριο 2017 ως και Ιανουάριο 2018
Ειδικό εκπαιδευτικό υλικό δεν παρέχεται.
Μετά από κάθε διάλεξη θα ακολουθεί συζήτηση.
Η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν.

Μετά τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου απονέμεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Μαθημάτων σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα 2/3 των διαλέξεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *