Η ΠΟΕΔΗΝ επιμένει στα περι χολέρας και καταθέτει «στοιχεία» -ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΠΟΛΑΚΗ

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος που μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πριν το ΚΕΕΛΠΝΟ λάβει τα σχετικά δείγματα στις 19 Οκτωβρίου, τα οποία βγήκαν τελικά αρνητικά, είχε προηγηθεί απολύμανση στις 18 του μηνός.

Αντίθετα, στα πέντε δείγματα που είχαν ληφθεί από την Ομοσπονδία, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την απολύμανση υπήρχε το δονάκιο της χολέρας, τονίζει ο κ. Γιαννάκος. Μάλιστα τα δείγματα εξακολουθούν να φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου και η ανάλυσή τους φέρει τις υπογραφές των επιστημόνων που διαπίστωσαν την ύπαρξη του δονακίου χολέρας.

Η νομική σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ θα καταθέσει στοιχεία στον Πρόεδρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκειμένου να διευκολύνει τις έρευνες. Παράλληλα θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για την υβριστική συμπεριφορά του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες δημοσιεύτηκε από μερίδα ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης η ύπαρξη νεογνού με το μικρόβιο της χολέρας στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» κάτι όμως που διαψεύσθηκε λίγη ώρα μετά από την διοίκηση του νοσοκομείου όπου έγινε γνωστό ότι το νεογνό είχε προσβληθεί από τον ιό της μηνιγγίτιδας .

πηγή

Attachments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*