“Λουκέτο” στα Κέντρα Μελέτης των Φροντιστηρίων βάζει ο ΕΟΠΠΕΠ

“Ραβασάκια” με τα οποία δίνεται η εντολή σε όλα τα Φροντιστήρια που περιλαμβάνονται στον κατάλογο-καταγγελία της ΟΙΕΛΕ , να αναστείλουν τη λειτουργία των  Κέντρων  Μελέτης για μαθητές Δημοτικού,που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις τους,  απέστειλε ο εποπτεύων οργανισμός του υπουργείου Παιδείας, ο ΕΟΠΠΕΠ.

Ο ΕΟΠΠΕΠ ζητά από τα Φροντιστήρια να αναστείλουν εντός 15 ημερών τη λειτουργία των Κέντρων Μελέτης , διαφορετικά θα αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας.

Συγκεκριμένα η επιστολή του ΕΟΠΠΕΠ προς τα Φροντιστήρια, αναφέρει:

Α. Οφείλεται να αναστείλετε κάθε εκπαιδευτική ή άλλη δραστηριότητα σας η οποία παραβιάζει τους όρους χορήγησης  της άδειας λειτουργίας του αδειοδοτούμενου  από τον οργανισμό μας, φορέα σας και να μας ενημερώσετε  εγγράφως για τις ενέργειάς σας εντός 15 ημερών από τη λήψη της παρούσας επιστολή σας.

Β. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ανακαλέσουμε την άδεια λειτουργίας του Φροντιστηρίου σας, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου 4039/12

Στον εισαγγελέα η ΟΙΕΛΕ

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΙΕΛΕ κατέθεσε αίτημα εισαγγελικής έρευνας κατέθεσε  για την ανεξήγητη, όπως υποστηρίζει  «αδράνεια της ηγεσίας του ΕΟΠΠΕΠ να εξετάσει καταγγελία της Ομοσπονδίας που κατατέθηκε στα μέσα Ιουλίου (!) για τον ανεξέλεγκτο χώρο των Κέντρων Μελέτης .

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *