Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Ηγεσία και Διοίκηση στην Εκπαίδευση” απο το Ε.Κ.Δ.Δ.Α

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα από το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης  Θεσσαλονίκης  του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. το εξ αποστάσεως πρόγραμμα  για την  “Ηγεσία και Διοίκηση στην Εκπαίδευση”. Το πρόγραμμα ήταν 166 ωρών και υλοποίησε στο διάστημα από 01/09/2017 έως 16/12/2017.

Συμμετείχαν 31 εκπαιδευτικοί, άνδρες και γυναίκες, όλων των ειδικοτήτων, διευθυντές/ντριες, υποδιευθυντές/ντριες εκπαιδευτικών δομών του Δημόσιου Τομέα, στελέχη της εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί της τάξης.

Μέσα από την μελέτη του πλούσιου εκπαιδευτικού υλικού, την ανάρτηση εργασιών, τη συζήτηση και το διάλογο μέσω της πλατφόρμας του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. και την παρουσίαση ερευνητικών εργασιών των εκπαιδευομένων την Παρασκευή 15/12/2017 και το Σάββατο 16/12/2017   το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιστημονικά Υπεύθυνη/Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ.

Το ΙΝ.ΕΠ./Π.ΙΝ.ΕΠ.Θ. Ε.Κ.Δ.Δ.Α. θα συνεχίσει την υλοποίηση παρόμοιων σεμιναρίων και τα επόμενα εξάμηνα. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.: www.ekdd.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *