Δείτε την εξαίρετη και πρωτότυπη εργασία του Γακόπουλου Αθανάσιου “Μελέτη του Πλαγιογωνίου Συστήματος Αξόνων”


Μία πρωτότυπη επιστημονική εργασία ετοίμασε και παραδίνει σήμερα στη δημοσιότητα ο κ. Γακόπουλος Αθανάσιος.


Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε όλα τα βιβλία (σχολικά και πανεπιστημιακά), όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλων των χωρών, η μελέτη της αναλυτικής Γεωμετρίας γίνεται με τη βοήθεια του ορθοκανονικού συστήματος.
Ο κ. Γακόπουλος είχε την έμπνευση και πήρε την πρωτοβουλία να ασχοληθεί και να διερευνήσει τη μελέτη της Αναλυτικής Γεωμετρίας με τη βοήθεια του πλαγιογωνίου συστήματος αξόνων.
Θα πρέπει να πούμε ότι με τη βοήθεια του πλαγιογωνίου συστήματος αξόνων όλες οι ασκήσεις ακόμη και οι πιο δύσκολες της Γεωμετρίας μετατρέπονται σε πολύ απλές εφαρμογές του συστήματος του οποίου προτείνει ο κ. Γακόπουλος.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Γακόπουλος είναι Χημικός Μηχανικός αλλά το μεράκι του για τα Μαθηματικά είναι απεριόριστο, κάτι που το αποδεικνύει και η ενασχόληση του αλλά και η εμβάθυνση που δείχνει στη μελέτη πολλών και διαφόρων προβλημάτων.
Με την εργασία του, που παρουσιάζουμε σήμερα, μπορείτε να δείτε τους μαθηματικούς τύπους που ισχύουν στο πλαγιογώνιο κανονικό σύστημα και εφαρμόζονται στη μελέτη πολλών προβλημάτων της Αναλυτικής Γεωμετρίας, όπως είναι : εμβαδόν τριγώνου, συνθήκη καθετότητας, απόσταση σημείου από ευθεία, συνθήκη παραλληλίας και τις υπόλοιπες περιπτώσεις υπολογισμού των διαφόρων μεγεθών των προβλημάτων της Γεωμετρίας.

 

 
Κατεβάστε  όλη την εργασία ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *