Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας – YES του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών

Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας – YES του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών-Αιτήσεις μέχρι 30 Μαΐου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διεξάγεται για 9η συνεχή χρονιά το Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας YES του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (http://yes.aueb.gr). Με βάση την ενημέρωση που έχετε λάβει από το Υπουργείο Παιδείας (επισυνάπτεται), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα είναι η 30 Μαΐου 2018.

 

Το πρόγραμμα παρακολουθούν μαθητές λυκείου και από τις τρεις τάξεις, σχεδόν αποκλειστικά με τη χορήγηση υποτροφίας, ύστερα από σχετική εξέταση που διεξάγεται. Η εξέταση για υποτροφία θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για όσους μαθητές διαμένουν στην Αττική. Όπως και πέρσι, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή σας για τους μαθητές που διαμένουν εκτός Αττικής, ώστε η αντίστοιχη εξέταση να διεξαχθεί στο λύκειο φοίτησής τους. Αρχές Ιουνίου, θα έρθουμε σε επικοινωνία με το εκάστοτε λύκειο, με βάση τις αιτήσεις που θα λάβουμε. Οι δικές σας συστάσεις παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή των μαθητών.

 

Επισυνάπτεται αφίσα του προγράμματος και σύντομο ενημερωτικό υλικό.

Επίσης, μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό άρθρο στο τελευταίο newsletter του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

 

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνδρομή σας και για τη σημαντική στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!

 

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του προγράμματος,

Αναπλ. Καθηγήτρια Κατερίνα Πραματάρη

Επιστημονική Υπεύθυνη YES

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *