Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε κάθε ζήτημα επαγγελματικού προσανατολισμού από την Τράπεζα Πληροφοριών mysep.gr

Η Τράπεζα πληροφοριών mysep.gr απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς (Δημόσια & Ιδιωτικά Σχολεία, Φροντιστήρια, Πανεπιστήμια, κ.α.) με στόχο να προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε κάθε ζήτημα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η αξιοπιστία ενημέρωσης για την δομή και την λειτουργία του Λυκείου (ΓΕ.Λ. &  ΕΠΑ.Λ.), τα συστήματα πρόσβασης στην ανώτατη εκπαίδευση, οι πανελλαδικές εξετάσεις, η επιλογή σπουδών  και επαγγέλματος, η συνεχής ενημέρωση για όλες τις δυνατότητες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιτυγχάνεται μέσα από αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού  – Πυξίδα Ζωής και η Yourcareer.

Δώστε στους μαθητές σας, την δυνατότητα πρόσβασης στην μεγαλύτερη και εγκυρότερη τράπεζα πληροφοριών επαγγελματικού προσανατολισμού, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής  και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ.   210-3813580   ή κινητό  693 245 9587 (κ. Θωμαή Ζησοπούλου) ή κινητό 694 464 7007 (κ. Παναγιώτης Σταυρόπουλος).

Η πρόσβαση στην Τράπεζα Πληροφοριών mysep είναι εφικτή σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και όχι σε μεμονωμένους χρήστες, με ετήσια συνδρομή.

Ο κωδικός πρόσβασης είναι  ίδιος για όλους τους συντελεστές του Εκπαιδευτικού Οργανισμού (Μαθητές – Εκπαιδευτικοί – Σπουδαστές). Μετά την είσοδό του ο χρήστης παράλληλα με το πληροφοριακό υλικό βλέπει σε κάθε οθόνη τα στοιχεία και το λογότυπο του εκπαιδευτικού σας οργανισμού.

Η φόρμα εγγραφής εδώ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *