Δέκα υποτροφίες ύψους 150.000 ευρώ από τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Δέκα υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου, μονοετούς φοίτησης, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, για σπουδές σε πανεπιστήμια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ανακοίνωσε η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Οι υποτροφίες εντάσσονται στο πλαίσιο ενεργειών που υλοποιεί η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ετησίως, με στόχο την υποστήριξη της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, Θεόδωρος Βενιάμης, αναφέρει σχετικά: «Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στέκεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κοντά στα παιδιά και τους νέους του τόπου μας, μέσα από ποικίλα προγράμματα για την παιδεία, όπως και η χορήγηση υποτροφιών μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές σε πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος. Η ναυτιλιακή κοινότητα θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους και τις νέες και να επενδύει σε ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη υποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως την 31η Μαρτίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα www.syn-enosis.gr.

Απάντηση