Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου του 47 Βαθμολογικού Κ. Μπουραζάνα

Η επιστολή του προέδρου προς τους συντελεστές λειτουργίας του 47ου Βαθμολογικού Κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Ν. Λάρισας

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του 47ου  Βαθμολογικού Κέντρου &  347ου Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, νιώθω  την ανάγκη να ευχαριστήσω:

Τα μέλη της επιτροπής, το επικουρικό και βοηθητικό  προσωπικό.

Τους βαθμολογητές και τους επιτηρητές.

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Δ/νσης Π.Ε. & Δ.Ε. Θεσσαλίας κ. Δοδοντσάκη Γεώργιο και το προσωπικό της Περιφερειακής Δ/νσης Π.Ε. & Δ.Ε. Θεσσαλίας.

Τον Διευθυντή Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας  κ. Καψάλη Ιωάννη και όλο το προσωπικό της Δ.Ε. Λάρισας.

Τον Διευθυντή του 8ου  Γυμνασίου (στο κτηριακό συγκρότημα του οποίου έχει έδρα το 47ο  Βαθμολογικό Κέντρο) και την Διευθύντρια του 6ου Γενικού Λυκείου (στους χώρους του αμφιθεάτρου γινόταν η πειραματική βαθμολόγηση).

Τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων για την διευκόλυνση προσέλευσης των εκπαιδευτικών στο 47ο  Β.Κ. και τους/τις Προέδρους των Λυκειακών Επιτροπών για τη διευκόλυνση προσέλευσης μελών των Λ.Ε.Ε. στο 347ο  Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο για τη συγκρότηση επιτροπών εξέτασης μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας κ. Νικολόπουλο Γεώργιο και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη φύλαξη του 47ου  Βαθμολογικού Κέντρου.

Τους Ιατρούς κ. Δοξαρά Βάγια και Μπεκιάρη Θεοδώρα που διατέθηκαν για την ιατρική κάλυψη και την εκπρόσωπο  του ΚΕΣΥ Λάρισας κ. Μπόνια Βελλισαρία  των Φ.Α. εξεταζομένων μαθητών στο 347ο  Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Λάρισας.

Τον Δήμο Λαρισαίων για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του 47ου  Βαθμολογικού Κέντρου.

Συγχαίρω όλους όσους συμμετείχαν στη λειτουργία του 47ου   Βαθμολογικού Κέντρου &  347ου Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου Λάρισας, για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που επέδειξαν, συντελώντας καθοριστικά στην ορθή και έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών του, διασφαλίζοντας την εγκυρότητα και την επιτυχή διεκπεραίωση των προβλεπόμενων από τις κείμενες διατάξεις διαδικασιών στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019-2020.

Τέλος, συγχαίρω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019-2020, εύχομαι η προσπάθεια που κατέβαλαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να αποτελέσει καλή αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Απάντηση