Οι εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Διεξαγωγή εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021-2022 

Σας γνωστοποιούμε ότι για το πρόγραμμα των εξετάσεων, τα θέματα των εξετάσεων, τη βαθμολόγηση και τις εγγραφές των μαθητών ισχύει η με πρωτ. 21320/Δ2/24-02-2021 Υ.Α. με θέμα: «Λειτουργία Καλλιτεχνικών Σχολείων» (Β΄ 886) διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β΄ 1065/19-03-2021.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Καλλιτεχνικών Σχολείων σε συνεργασία με τους οικείους Διευθυντές Δ/θμιας Εκπαίδευσης να μεριμνήσουν ώστε οι εξετάσεις που θα διενεργηθούν για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Καλλιτεχνικών Γυμνασίων να πραγματοποιηθούν με τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19.

Επίσης, επιβάλλεται ενδελεχής και συχνός καθαρισμός και τοπική απολύμανση όλων των επιφανειών που αγγίζονται από μαθητές και καθηγητές, εξασφάλιση φυσικού αερισμού των αιθουσών διδασκαλίας και λήψη όλων των κατάλληλων μέτρων ασφάλειας και προφύλαξης.

Η κάθε σχολική μονάδα καταρτίζει το πρόγραμμα των εξετάσεων σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω Υ.Α. και ενημερώνει με κάθε πρόσφορο τρόπο όλους τους υποψηφίους.

Το έγγραφο σε μορφή doc 

 

Απάντηση