Εκδόθηκε η πρόσκληση για τους Διευθυντές των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πλήρωσης θέσεων με επιλογή Διευθυντών Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων

Από τη Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων με επιλογή Διευθυντών Προτύπων και πειραματικών Σχολείων.

Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και λήγει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr, ΕΨΠ) στη διαδρομή

Αρχική / Εκπαίδευση / Επαγγελματίες εκπαίδευσης / Επιλογή Διευθυντών και Προισταμένων Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων

Δικαίωμα υποβολής έχουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  οι οποίοι διαθέτουν τα προσόντα άσκησης καθηκόντων διευθυντή στα λοιπά σχολεία της αντίστοιχης βαθμίδας και  επιπλέον να έχουν διανύσει 12 μήνες  υπηρεσίας ως διευθυντές ή εκπαιδευτικοί με θητεία ή οργανική θέση ή απόσπαση ή διάθεση σε σχολείο που λειτουργεί για το σχολικό έτος 2022-2023 ως Πρότυπο ή Πειραματικό.

Οι υποψήφιοι επιλέγουν  μια (1) Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και αξιολογούνται από την Περιφερειακή Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) που έχουν επιλέξει.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστική ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε την σχετική Πρόσκληση ΕΔΩ ή να επισκέφτεστε την ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΣ (https://depps.minedu.gov.gr ) καθώς και την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (https://www.asep.gr ).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (Π.ΕΠΑ.Λ.)

Το έγγραφο ΕΔΩ 

Απάντηση