Οδηγίες για την συμμετοχή στον διαγωνισμό των γρίφων του 2ου Πανελλήνιου Διαδικτυακού Μαθητικού Μαθηματικού Φεστιβάλ

Στους γρίφους μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί, ακόμη και αν δεν είναι μαθητής.

 Η συμμετοχή όπως και η παρακολούθηση ολοκλήρου του Φεστιβάλ είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Όποιος επιθυμεί να ασχοληθεί με την επίλυση γρίφων, θα μπορεί να επιλέξει το σύνδεσμο που θα τον οδηγεί σε περιβάλλον επίλυσης μέσω της πλατφόρμας eclass και ακολουθώντας τις οδηγίες οι οποίες θα δίνονται αναλυτικά, να ολοκληρώσει τις ασκήσεις.

Οι γρίφοι θα είναι ταξινομημένοι κατά τάξη και σε κάθε τάξη θα υπάρχει τράπεζα θεμάτων, μέσα από την οποία θα γίνεται τυχαία η επιλογή των ασκήσεων στον καθένα συμμετέχοντα. Η μέγιστη διάρκεια της επίλυσης των γρίφων θα είναι 45 ΄.

Οι  συμμετέχοντες στην επίλυση γρίφων με την ολοκλήρωση της εξέτασης θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους. Όσοι από αυτούς συγκεντρώσουν βαθμολογία τουλάχιστον 20, θα ανήκουν στους διακριθέντες.

Οι σύνδεσμοι σύνδεσης είναι:

Σύνδεσμος γρίφων Γ’ Λυκείου: https://bit.ly/glykiou

Σύνδεσμος γρίφων Β’ Λυκείου: https://bit.ly/blykiou

Σύνδεσμος γρίφων Α’ Λυκείου: https://bit.ly/alykiou

Σύνδεσμος γρίφων Γ’ Γυμνασίου: https://bit.ly/ggymnasiou

Σύνδεσμος γρίφων Β’ Γυμνασίου: https://bit.ly/bgymnasiou

Σύνδεσμος γρίφων Α’ Γυμνασίου: https://bit.ly/agymnasiou

Το Ελληνικό Κέντρο Επιστημών και Τεχνών μπορεί να προσφέρει στους  διακριθέντες μαθητές/τριες  ένα αναμνηστικό πακέτο εφόσον το επιθυμούν. Το πακέτο θα περιλαμβάνει το αριστείο διάκρισης των μαθητών και  το βιβλίο «Γρίφοι – Για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του νου». Συγγραφείς του βιβλίου είναι οι: Δημήτρης Θεοχάρης, Κώστας Μπουραζάνας και Νίκος Τάσος.

Το αναμνηστικό πακέτο θα αποσταλεί ταχυδρομικά αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενοι:

  • Καταθέσουν 19 € (συνολικά έξοδα: βιβλίο & βεβαίωση & μεταφορικά)   στον λογαριασμό με IBAN: GR2201712550006255154638750 (Τράπεζα Πειραιώς) αναφέροντας το ονοματεπώνυμό, όνομα πατρός και διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, πόλη, ΤΚ).
  • Αποστείλουν  μήνυμα στο  email: eketegr@gmail.com αναγράφοντας: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τάξη, το σχολείο φοίτησης, διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, πόλη, ΤΚ) και επισυνάψουν την απόδειξη πληρωμής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *