“Εξαλλος” Πολάκης με ανάρτηση κατά Γιαννακού: «ξεγιβέντισμα του συνδικαλισμού»..)

“Εξαλλος” Πολάκης με ανάρτηση κατά Γιαννακού: «ξεγιβέντισμα του συνδικαλισμού»…

Άλλη μία μάχη στον χώρο της υγείας ξέσπασε μετά τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννακού ότι διοικήτρια νοσοκομείου της Πάτρας που διορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε παρανόμως την σύνταξη του θανόντος πατέρα της επί 22 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ η διοικήτρια κατείχε θέση σε νοσοκομείο θώρακος που συγχωνεύτηκε αλλά η ίδια κράτησε την ιδιότητά της. Για όλα αυτά απάντησε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του:

polakis_fb.jpg

Ακόμα, με ένα φωτογραφικό κολάζ η ΟΝΝΕΔ σχολιάζει με τον δικό της τρόπο την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για την διοικήτρια του νοσοκομείου της Πάτρας:

2018-04-04-PHOTO-00001622.jpg

Ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας επιτέθηκαν στον Π. Πολάκη με ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι «η Διοικήτρια που όρισαν στο Νοσοκομείο Θώρακος Πατρών – που εντελώς τυχαία ήταν κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – χωρίς να έχει το δικαίωμα λάμβανε επί 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, αφού εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ. Η εν λόγω Διοικήτρια όμως όχι μόνο απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης από την εφορία αλλά επιβραβεύτηκε για την πράξη της».

Απάντηση