Σπουδές στο Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon

 

Σπουδές στο Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon

Το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Open Mellon», αδειοδοτήθηκε με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης τον Ιούλιο του 2014, με στόχο να παράσχει εξειδικευμένες σπουδές στον Αγροδιατροφικό τομέα.

Αφορμή για την ίδρυση του “Ι.ΙΕΚ Open Mellon” αποτέλεσε το γεγονός ότι, α) ενώ ο αγροδιατροφικός τομέας είναι το μείζον παραγωγικό σύμπλεγμα στην οικονομία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, β) είναι κοινά αποδεκτό ότι ένας από τους πλέον στρατηγικούς άξονες και κλάδους στους οποίους θα πρέπει να βασισθεί η εθνική οικονομία είναι η αγροτική παραγωγή, εντούτοις το στρατηγικό αυτό πλεονέκτημα της χώρας παραμένει ανεκμετάλλευτο, καθώς παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις σε γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στον αγροτικό πληθυσμό, όχι μόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και στους νέους.

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το “Ι.ΙΕΚ Open Mellon”, μέσα από την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της τοπικής και της εθνικής οικονομίας. Αγροτικό προϊόν το οποίο θα βασίζεται στην ποιότητα, στην τυποποίηση, στην εξωστρέφεια, στη διαφοροποίηση και μοναδικότητα.

Η ζωή σου ως φοιτητής/τρια αρχίζει εδώ! Σπούδασε στο Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon σε μία από τις 18 Ειδικότητες που μόνο στο Μοναδικό στην Ελλάδα Αγροτικό ΙΕΚ θα μπορέσεις να βρεις! Σπούδασε:

  1. Βιολογική Γεωργία: εδώ 
  2. Δενδροκομία: εδώ 
  3. Τεχνικός Θερμοκηπίων: εδώ 
  4. Τυποποίηση, Μεταποίηση και Εμπορία Αγροτικών Προϊόντων: εδώ
  5. Συστήματα Εκτροφής Αγροτικών Ζώων: εδώ 
  6. Ποτοποιία /Αποσταγματοποιία: εδώ 
  7. Τεχνολογία Τροφίμων και Ποτών: εδώ 
  8. Μελισσοκομία: εδώ 
  9. Τεχνικός Γεωργικών Μηχανημάτων: εδώ 
  10. Διαχειριστής Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων: εδώ 
  11. Αμπελουργία / Οινολογία: εδώ 
  12. Τυροκομία / Γαλακτοκομία: εδώ 
  13. Marketing Αγροτικών Προϊόντων: εδώ 
  14. Διεθνές Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων: εδώ 
  15. Διατροφή, Διαιτολόγια: εδώ 
  16. Αγροτουρισμό: εδώ 
  17. Αρχιτεκτονική Τοπίου και Περιβάλλοντος: εδώ 
  18. Διοίκηση Αγροτικής Επιχείρησης: εδώ 

Έλα σήμερα στο 1ο Αγροτικό ΙΕΚ στη χώρα και κέρδισε έκπτωση προεγγραφής 40% για τα τμήματα Σεπτεμβρίου. Επικοινώνησε σήμερα στο 2410 551320 ή στο info@iekopenmellon.gr.

Απάντηση