Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Προσωρινοί πίνακες κατάταξης ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

Μέχρι τις 27 Νοεμβρίου η υποβολή έντασης για τους προσωρινούς πίνακες στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Οι προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, (2ο Στάδιο), της υπ’ αριθμ. 660/5/36677/07-08-2020 Πρόσκλησης, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μετά την αντιπαραβολή (διοικητική επαλήθευση) των πρόσθετων δικαιολογητικών των ενταγμένων μελών του Μητρώου ΣΔΕ, της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας», ΟΠΣ 5002546.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των Προσωρινών Πινάκων Κατάταξης σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., ήτοι από  τη Δευτέρα, 23/11/2020 και ώρα 08:00 π.μ. έως και την Παρασκευή 27/11/2020 και ώρα 23:59.

Η ένσταση υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή η οποία θα διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (www.inedivim.gr), στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr.  Οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν ένσταση  θα κάνουν χρήση των  κωδικών που χρησιμοποίησαν για την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας τους στο 2ο στάδιο της παρούσας Πρόσκλησης. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από ηλεκτρονικό παράβολο των 20 € και να είναι επί ποινή απαραδέκτου συγκεκριμένες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ηλεκτρονικό παράβολο είναι μοναδικό και ισχύει για μία (1) μόνο πρόσκληση.

Απάντηση