Έναρξη 2ου Κύκλου εγγραφών σε Προγράμματα Σπουδών στο Ε. Α. Π.

 Το ΕΑΠ προσφέρει 8 Προπτυχιακά και 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 1 Ειδικό Πρόγραμμα

 3 τα νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα – Τα δύο στην αγγλική γλώσσα

 Επαγγελματίες και μη μπορούν να παρακολουθήσουν μία ή περισσότερες από τις 367 Θεματικές Ενότητες για εμπλουτισμό γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων

 Ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΑΠ, οι εγγραφές για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022

8 Προπτυχιακά και 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, εκ των οποίων 3 για πρώτη φορά, προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022. Οι εγγραφές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, και όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως από την ηλικία, από το εάν εργάζονται ή όχι, αλλά και από το μέρος που διαμένουν, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου (www.eap.gr).

Επιπλέον, το ΕΑΠ, το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που παρέχει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει, σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και μη, φοιτητές και απόφοιτους Λυκείου, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, μεμονωμένα, μία ή περισσότερες από τις 367 Θεματικές Ενότητες, χωρίς την υποχρέωση ολοκλήρωσης του σχετικού Προγράμματος Σπουδών.

Η εισδοχή για την παρακολούθηση Προπτυχιακών Προγραμμάτων και των Θεματικών Ενοτήτων  πραγματοποιείται με την υποβολή αίτησης και χωρίς εξετάσεις ή κλήρωση.

 

Τα νέα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ

Το ΕΑΠ, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 θα προσφέρει τα εξής ΝΕΑ εξειδικευμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή:

  • «Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των μνημείων της Φύσης από τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής» (PROTECTION OF CULTURAL HERITAGE AND MONUMENTS OF NATURE FROM THE EFFECTS OF CLIMATE CHANGE – CCC) σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών. Γλώσσα παρακολούθησης του Προγράμματος τα αγγλικά.
  • «Data Science and Machine Learning (DAMA)». Γλώσσα παρακολούθησης τα αγγλικά.
  • «Ευρωπαϊκό Δίκαιο», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου. Γλώσσα παρακολούθησης τα ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, επικοινωνήστε καλώντας το 2610 – 367600 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο: info@eap.gr

Για να δείτε την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εγγραφής πατήστε εδώ.

 

 

 

Απάντηση