Κατεβάστε δωρεάν το Νέο Βιβλίο του Μπάμπη Στεργίου: Διαγωνισμοί στα Μαθηματικά ΣΤ΄ Δημοτικού

Εκδόθηκε το Νέο Βιβλίο του Μπάμπη Στεργίου: Διαγωνισμοί στα Μαθηματικά ΣΤ΄ Δημοτικού

Ο αγαπητός και διακεκριμένος συγγραφέας  Μπάμπης Στεργίου συνεχίζει να μας εκπλήσσει με καινοτόμα και αξιέπαινα νέα συγγράμματά του.

Με την ευκαιρία της έκδοσης του  βιβλίου του    ¨Διαγωνισμοί στα Μαθηματικά   ΣΤ΄ Δημοτικού”  τον ευχαριστούμε άλλη μία φορά, για την μεγάλη  του  προσφορά στην εκπαίδευση και του ευχόμαστε να είναι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ!!!

Κώστας Μπουραζάνας

Συντονιστής Μαθηματικών Ε.Ε.

Κατεβάστε δωρεάν ένα μεγάλο δείγμα από το βιβλίο ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Μπάμπης Στεργίου

    Κώστα, σε ευχαριστώ πολύ !
    Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να προσφέρεις πλούσιο υλικό και πολύτιμες υπηρεσίας εκπαιδευτικής και διοικητικής μορφής σε όλους τους συναδέλφους !
    Όσο για το βιβλίο (είναι ένα για την ΣΤ και ένα για την Ε) , είναι μια απλή και ταπεινή απόπειρα να ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους δασκάλους των δύο αυτών τάξεων του Δημοτικού, μέσα από το πλούσιο υλικό των δύο αυτών βιβλίων, να χαρίσουν στα παιδιά γερές βάσεις στα μαθηματικά και να παρουσιάσουν ακόμα πιο πλούσιο διδακτικό έργο στους μαθητές τους.
    Εύχομαι σε όλους να τα αξιοποιήσουν κατάλληλα αλλά κυρίως να τα απολαύσουν , αφού ένας από τους στόχους των βιβλίων αυτών είναι και ο ψυχαγωγικός-μορφωτικός !
    Καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα !

Απάντηση