Πανεπιστήμιο Αθήνας: Μαθήματα ξένων γλωσσών για όλους με χαμηλά δίδακτρα

Το Πανεπιστήμιο Αθήνας διδάσκει 24 ξένες γλώσσες, σε φοιτητές και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη με πολύ χαμηλά. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ενώ, τα μαθήματα ξεκινούν στις 25 Οκτωβρίου.

Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του πανεπιστημίου Αθήνας εκτός από τα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών σε διάφορα επίπεδα, προσφέρει και ειδικά προγράμματα για όποιον επιθυμεί περαιτέρω εξειδίκευση σε κάποια γλώσσα, π.χ. προγράμματα μετάφρασης, νομική ή ιατρική ορολογία, ειδικά εργαστήρια γραπτού και προφορικού λόγου σε διάφορες γλώσσες, κλπ.

Οι γλώσσες που διδάσκονται

Οι γλώσσες που διδάσκονται στο Διδασκαλείο είναι: Αγγλική, Αλβανική, Αραβική, Βουλγαρική, Γαλλική, Γερμανική, Δανική, Ιαπωνική, Ινδική (Hindi), Ισπανική, Ιταλική, Κινεζική, Κορεατική, Νορβηγική, Ολλανδική, Περσική, Πολωνική, Πορτογαλική, Ρωσική, Σερβική, Σουηδική, Τουρκική, Τσεχική και Φινλανδική. Το Διδασκαλείο ενδιαφέρεται να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό των διδασκομένων γλωσσών, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσουν οι σπουδαστές για κάποια άλλη γλώσσα.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα ξεκινούν από 300 ευρώ και φτάνουν έως τα 580 ευρώ. Καταβάλλονται με την εγγραφή του σπουδαστή και καλύπτουν όλο το διάστημα σπουδών. Όσοι εγγράφονται σε περισσότερες από μία γλώσσες δικαιούνται έκπτωση 20% για τις επιπλέον γλώσσες.

Τα μαθήματα, που γίνονται είτε στο κέντρο της Αθήνας είτε στην Πανεπιστημιούπολη, μπορούν να τα παρακολουθήσουν φοιτητές όχι μόνο του ΕΚΠΑ, αλλά και άλλων ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και εργαζόμενοι ή άλλοι ενδιαφερόμενοι, ενώ τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών χορηγεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & Βεβαίωση Σπουδών σε όσους ολοκληρώνουν επιτυχώς την παρακολούθηση του τμήματος στο οποίο έχουν εγγραφεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

 

πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/

Απάντηση