2.692 οι διακριθέντες μαθητές στους γρίφους του 1ου Διαδικτυακού Μαθητικού Μαθηματικού Φεστιβάλ

 

Εστάλησαν όλα τα αριστεία στους διακριθέντες συμμετέχοντες στους γρίφους του 1ου Διαδικτυακού Μαθητικού Μαθηματικού Φεστιβάλ.

Οι μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στην επίλυση γρίφων, έλαβαν ένα αριστείο διάκρισης που τους αποστάλθηκε στο e-mail που είχαν δηλώσει.

Για την εγκυρότητα του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν στο τέλος του χρόνου της εξέτασης τις σωστές απαντήσεις, ούτε το συνολικό βαθμό επιτυχίας. Ωστόσο όμως, σε επόμενο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες που θα έχουν εισέρθει στο σύστημα με τα στοιχεία τους στο Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο, θα μπορούν να δουν αναλυτικά τη βαθμολογία τους.

Οι γρίφοι που ετέθησαν στο 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Οι συμμετοχές των μαθητών/ριών στην επίλυση γρίφων ήταν ενθαρρυντικά απρόσμενες. Είναι σημαντικό να αναφερθεί αναλυτικά κατά τάξη ο αριθμός των διακριθέντων και των συμμετοχών που είναι:

Τάξη Αριθμός Διακριθέντων Αριθμός συμμετεχόντων
Γ΄ Λυκείου 160 1.089
Β΄ Λυκείου 400 2.535
Α΄ Λυκείου 210 2.954
Γ΄ Γυμνασίου 340 3.237
Β΄ Γυμνασίου 570 4.112
Α΄ Γυμνασίου 1012 6.122
Σύνολο 2.692 20.049

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δρώμενα του Φεστιβάλ από το κανάλι στο YouTube  και   να ενημερώνεστε για νέα βίντεο. Για να κάνετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UC_1qVV4bM5iUjUaPbcQwCWg

Πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ και μετά το καμπανάκι και επιλέξετε το ΟΛΕΣ  για να σας έρχονται ειδοποιήσεις

Απάντηση