Υπ. Παιδείας: Λάθη και παραλείψεις στο Myschool στην καταχώριση των στοιχείων

Σχετικά με την καταχώριση των στοιχείων που αφορούν στην κτηριακή υποδομή των σχολικών μονάδων

Για λάθη και παραλείψεις στην καταχώριση των στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα Myschool που αφορούν στην κτηριακή υποδομή των σχολικών μονάδων, κάνει λόγο  ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης με έγγραφο του και ζητά από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων την άμεση ενημέρωση/διόρθωση των σχετικών πεδίων στο ΠΣ Myschool.

Το Έγγραφο

Ενημέρωση πεδίων στο ΠΣ myschool σχετικά με την κτηριακή υποδομή των σχολικών μονάδων

Επειδή διαπιστώθηκαν λάθη και παραλήψεις στην καταχώριση των στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα Myschool που αφορούν στην κτηριακή υποδομή των σχολικών μονάδων, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση/διόρθωση των σχετικών πεδίων στο ΠΣ Myschool.

Επισημαίνεται ότι τα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί οφείλονται κυρίως στο γεγονός ότι πολλές σχολικές μονάδες συγχέουν τις έννοιες του συγκροτήματος, του κτηρίου και του χώρου/αίθουσας, δημιουργώντας λανθασμένη εικόνα στην κτηριακή καταγραφή στο ΠΣ Myschool.

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια επιβλέποντας την σχετική διαδικασία, καθώς γνωρίζουν την κτηριακή υποδομή των σχολικών μονάδων ευθύνης τους, παρεμβαίνοντας στις περιπτώσεις που διαπιστώνουν λανθασμένες καταχωρίσεις.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ, Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΠΤΣΗΣ

πηγή:alfavita

Απάντηση