Ποια πανεπιστήμια θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Αναστολή της λειτουργίας των Πανεπιστημίων Αττικής και Κρήτης σήμερα Τετάρτη

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου πανεπιστημιακά ιδρύματα σε Αθήνα και Κρήτη.

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά μαθήματα της Τετάρτης θα διεξαχθούν με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως, σύμφωνα με  ανακοίνωση του ιδρύματος.

Στο ΕΜΠ η αναστολή λειτουργίας θα διαρκέσει έως τις 27 Ιανουαρίου. Επιπλέον, το Εθνικό Μετσόβιο ανακοίνωσε πως, σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία, πέραν της γενικής αργίας που ανακοινώθηκε για σήμερα Τετάρτη, την Πέμπτη (27/1) οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν – κατά το δυνατόν κι αν δεν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση – με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

Στο ΕΚΠΑ λόγω της έντασης των καιρικών συνθηκών, η εκπαιδευτική διαδικασία όλων των Σχολών και των Τμημάτων αναστέλλεται για σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που προβλέπεται να επικρατήσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα και κατόπιν συστάσεων του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνεται ότι  δεν θα πραγματοποιηθούν  οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου με φυσική παρουσία.

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναστέλλονται  για σήμερα Τετάρτη 26-01-2022 οι εκπαιδευτικές λειτουργίες, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίας.

Στην ΑΣΚΤ λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 εξετάσεις  αναστέλλονται .

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αναστέλλονται οι δια ζώσης ακαδημαϊκές και διοικητικές λειτουργίες του Πανεπιστημίου λόγω καιρικών συνθηκών σήμερα Τετάρτη 26.1.2022.

Στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Πειραιώς σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων στις μετακινήσεις.

Στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο αναστέλλεται η λειτουργία για σήμερα Τετάρτη 26/1/2022, λόγω παράτασης της γενικής αργίας στην Περιφέρεια Κρήτης εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστου Στυλιανίδη.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος, το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

πηγή:alfavita

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *