Ηπροκήρυξηγια την εισαγωγή υποψηφίων στις Στρατιωτικές Σχολές και στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος

Υπενθύμιση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις Στρατιωτικές Σχολές και στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία της υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 24:00 και                     

σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής  στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος λήγει την Παρασκευή 18/02/2022.

Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ  ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής: www.hcg.gr.

Απάντηση