Κλειστά σχολεία σήμερα λόγω κακοκαιρίας – Πού ανοίγουν αργότερα

Κλειστά σχολεία έφερε η κακοκαιρία Bianca – Σε ποιους δήμους ανοίγουν αργότερα- Αναλυτική ενημέρωση από το alfavita.gr

 

Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Bianca καταγράφονται σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου, σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας.

Παράλληλα σε άλλους δήμους τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα.

Το alfavita.gr παραθέτει τη λίστα με τις περιοχές όπου οι σχολικές μονάδες είτε δεν θα λειτουργήσουν είτε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα:

Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα

Δήμος Καστοριάς

Λόγω της προβλεπόμενης χιονόπτωσης, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς.

Δήμου Άργους Ορεστικού

Με απόφαση Δημάρχου, όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Ορεστικού (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., Παιδικοί Σταθμοί, Βρεφικός Σταθμός και ΚΔΑΠ ΜΕΑ) δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 01/03/2022, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Δήμος Βοΐου

Σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστές.

Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε ποιους δήμους ανοίγουν αργότερα τα σχολεία

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα Τρίτη 1/3/2022, τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών όλων των βαθμίδων θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα.

Δήμος Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα λειτουργήσουν μία ώρα αργότερα σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Τ.Κ Κέλλης θα παραμείνουν κλειστά.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ωστόσο, αν σημειωθεί νέα επιδείνωση του καιρού κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως αναμένεται, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χαμηλές θερμοκρασίες), σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Νεστορίου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 π.μ.

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 θα γίνει στις 20:00.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Γρεβενών

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 στις 09:15 ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

πηγή:alfavita

Απάντηση