Έρχονται οι “Ημέρες Καριέρας 2022” του ΕΑΠ για φοιτητές και αποφοίτους

Έρχονται οι “Ημέρες Καριέρας  2022” του ΕΑΠ για φοιτητές και αποφοίτους

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΑΠ, με σκοπό να συμβάλλει στην επαγγελματική ενδυνάμωση των φοιτητών/τριων και αποφοίτων όλων των Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας 2- 3 Δεκεμβρίου 2022, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του ΕΑΠ, οι υποψήφιοι διδάκτορες ή κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος καθώς και οι εκπαιδευόμενοι ή εκπαιδευμένοι του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ΕΑΠ το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών θα έχουν την ευκαιρία να:

– έρθουν σε επαφή με πιθανούς εργοδότες/ επιχειρήσεις που έχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας,

– συμμετάσχουν σε συνέντευξη επιλογής προσωπικού,

– εξοικειωθούν με τις διαδικασίες εύρεσης εργασίας και

– πληροφορηθούν για τις νέες τάσεις και τα δεδομένα στην αγορά εργασίας, το επιχειρείν και τις ακαδημαϊκές ευκαιρίες.

Το ΕΑΠ σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση η οποία βασικό στόχο έχει την επιτυχημένη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας δηλώνοντας τη συμμετοχή σας έως την 13/11/2022 υποβάλλοντας αίτηση.

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΑΠ /

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή Τρεις Καθηγητές του ΕΑΠ στη λίστα κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου για το 2022 / ΟΝΟΜΑΤΑ

Στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάψετε το βιογραφικό σας σημείωμα σε αρχείο pdf έως 10 MB (όνομα αρχείου θα πρέπει να είναι το ονοματεπώνυμό σας π.χ. Pappas Konstantinos).

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ. Επίσης, στην αίτησή σας θα δηλώσετε τις επιχειρήσεις που θα επιθυμούσατε να σταλεί το βιογραφικό σας.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΑΠ θα αναρτήσει σε επόμενο διάστημα ενημερωτικό φυλλάδιο με το προφίλ των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας και συνοπτική περιγραφή των διαθέσιμων θέσεων εργασίας. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες των επιχειρήσεων που καταγράφονται εντός της αίτησης, δίπλα από την επωνυμία της εκάστοτε επιχείρησης.

Σημαντικές επισημάνσεις:

– Το βιογραφικό σας σημείωμα θα είναι προσβάσιμο από τις επιχειρήσεις που θα επιλέξετε να σταλεί.

-Οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν τους υποψήφιους με τους οποίους θα προχωρήσουν σε συνέντευξη. Οι επιχειρήσεις θα έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους για να κανονίσουν τις συναντήσεις.

-Εάν κάποιος υποψήφιος δεν επιλεγεί για συνέντευξη τη συγκεκριμένη μέρα λόγω περιορισμένου χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα η επιχείρηση να επικοινωνήσει σε επόμενο χρονικό διάστημα και έως 1 έτος με τον υποψήφιο. Εάν κάποιος υποψήφιος δεν επιλεγεί για συνέντευξη τη συγκεκριμένη μέρα λόγω περιορισμένου χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθεί αυτοπροσώπως τον εκπρόσωπο της επιχείρησης στο χώρο της εκδήλωσης στην ώρα της «Δικτύωσης» (σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης) και να αφήσει το βιογραφικό του.

-Τα βιογραφικά θα παραμείνουν στη διάθεση των επιχειρήσεων έως 1 έτος.

Πριν την υποβολή της αίτησης θα πρέπει αποδεχθείτε τους όρους για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων και για διάθεση του βιογραφικού σας σημειώματος στις επιχειρήσεις. ΕΑΠ: Όχι στις δια ζώσης εξετάσεις λένε φοιτητές / ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ Δ.Ε.

Πηγή: foititikanea.gr

Απάντηση