Ημερίδες Μαθηματικών με τη συμμετοχή του διεθνούς αναγνωρισμένου επιστήμονα Αθανασίου Φωκά

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες ημερίδες Μαθηματικών με τη συμμετοχή του διεθνούς αναγνωρισμένου επιστήμονα Αθανασίου Φωκά θα γίνουν στη Λάρισα και στα Τρίκαλα

Στα πλαίσια της «ΣΥΝΕΧOYΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»,  ο Συντονιστής  Ε. Ε.  κ. Κωνσταντίνος Μπουραζάνας   του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Λάρισας & Τρικάλων και το παράρτημα της ΕΜΕ Τρικάλων οργανώνουν δύο επιμορφωτικές ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 με θέμα: «Τα Μαθηματικά είναι Παντού»

Οι επιμορφωτικές ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

  • Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.45’ έως 14.00’ μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ” του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων.
  • Τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.45’ έως 14.00’ μ.μ. στο αμφιθέατρο του 6ου ΓΕΛ Λάρισας.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν:

  • Τρόποι αποτελεσματικότερης διδασκαλίας των μαθηματικών εννοιών του αντίστοιχου προγράμματος σπουδών από τον κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα -Σ.Ε.Ε. του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας.
  • Η Τράπεζα Θεμάτων Συναντά τα Νέα προγράμματα Σπουδών από τον κ. Τάσο Νίκο-Σύμβουλο Α΄ Μαθηματικών ΙΕΠ
  • Μονοπάτια κατανόησης από τον κ. Αθανάσιο Φωκά – Καθηγητή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Cambridge & μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη  δυνατότητα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου να υποβάλλουν ερωτήσεις και να παίρνουν απαντήσεις.

Απάντηση