Νίκη Κεραμέως: Σχεδιάζουμε να μετράει η επίδοση των μαθητών στο Λύκειο για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο

Η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως δήλωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή των μαθητών ότι η επίδοση των μαθητών στις τρεις τάξης του Λυκείου θα αρχίσει κάποια στιγμή να μετράει για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ.

Την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως φιλοξένησαν στην τελευταία τους εκπομπή για το 2022 τα Σχολικά Παράσιτα, η ραδιοφωνική εκπομπή των παιδιών του 1ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής που εκπέμπει επιλεγμένα Σάββατα μέσα στη ραδιοφωνική σεζόν, 10.00 με 12.00, από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Επικοινωνία 94FM.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, βρέθηκε στο στούντιο του ραδιοσταθμού για να απαντήσει στις ερωτήσεις των παιδιών, να συζητήσει μαζί τους και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο για την σχολική ζωή, όσο και στο επίπεδο μιας πιο προσωπικής συνέντευξης.

Το podcast της συνέντευξης με την υπουργό:

Η υπουργός αναφέρθηκε σε εκείνα που το Υπουργείο έχει δρομολογήσει ή έχει σχεδιάσει για να βελτιώσει τον τομέα της Παιδείας, εξήγησε στα παιδιά και τους ακροατές το σκεπτικό πίσω από της αλλαγές που έχουν γίνει στο εκπαιδευτικό σύστημα, ενώ, σε πιο προσωπικό επίπεδο, συζήτησε με τους μαθητές – παρουσιαστές της εκπομπής για τα αγαπημένα τους χόμπι, για το πώς περνάνε τον ελεύθερό τους χρόνο ενώ, κλείνοντας, αφιέρωσε στα παιδιά την δική της μουσική επιλογή…

Πηγή: alfavita,gr

Απάντηση