IEK: Προκήρυξη για συγγραφείς εκπαιδευτικών εγχειριδίων

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για τους συγγραφείς εκπαιδευτικού εγχειριδίου της ειδικότητας «Ειδικός Φροντίδας Ηλικιωμένων» των ΙΕΚ

Αναζητούνται συγγραφείς εκπαιδευτικών εγχειριδίων ΙΕΚ από το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), οι οποίοι είναι πτυχιούχοι Ψυχολογίας και Κοινωνικής Εργασίας

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014 – 2020» υλοποιεί ως τελικός δικαιούχος την Πράξη με τίτλο «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)» – ΟΠΣ 5069281 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εν λόγω Πράξη αφορά στη διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων σε 130 εγκεκριμένες αλλά και νέες ειδικότητες ΙΕΚ και κατ`επέκταση στην αναβάθμιση και ενίσχυση του θεσμού της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης.

Οι οδηγοί κατάρτισης και τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια θα συνδέονται με Τράπεζες Θεμάτων εξετάσεων πιστοποίησης για το σύνολο των 130 ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει αναλάβει τη διαμόρφωση 23 οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων.

Σε αυτή τη φάση υλοποίησης έχει εκδώσει προκήρυξη για θέσεις συγγραφέων για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού εγχειριδίου της ειδικότητας «Ειδικός Φροντίδας Ηλικιωμένων» των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ).

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη.

Η προθεσμία

Οι υποψήφιοι/ες καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://aitiseis.inegsee.gr/

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00.

Η υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν θα γίνεται αποδεκτή η υποβολή προτάσεων από υποψηφίους.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Α. Συμπληρωμένη ηλεκτρονικά Αίτηση, στην οποία ο/η υποψήφιος/-α θα δηλώνει την πρόθεσή του/της για συμμετοχή στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η Αίτηση βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο : https://aitiseis.inegsee.gr/

Β. Στα αντίστοιχα πεδία της Αίτησης θα μεταφορτωθούν όλα τα ακόλουθα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την τεκμηρίωση των απαιτούμενων και επιθυμητών προσόντων του άρθρου 3 ανά πεδίο:

  • Αστυνομικό δελτίο ταυτότητας.
  • Τίτλοι Σπουδών.
  • Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
  • Απόδειξη της επαγγελματικής και της διδακτικής εμπειρίας (βλέπε άρθρο 10 και υποενότητες αυτού)
  • Απόδειξη της συγγραφικής εμπειρίας (βλέπε άρθρο 10 της πρόσκλησης και υποενότητες αυτού)

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιέχονται στα ανωτέρω δικαιολογητικά θα τύχουν επεξεργασίας αποκλειστικά για το σκοπό της επιλογής των υποψηφίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών δεδομένων 679/2017  για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων».

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γιώργο Καρχιμάκη, τηλ: 210 3327719 και e-mail: gkarhimakis@inegsee.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 έως 15:00.

Απάντηση