Βιωματική επιμορφωτική ημερίδα μαθηματικών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2024-2025, σας εύχομαι μια εξαιρετική και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη, έμπνευση και επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελείτε. Η εκπαιδευτική μας κοινότητα έχει αποδείξει επανειλημμένα την αξία της συνεργασίας και της αφοσίωσης, και είμαι βέβαιος ότι αυτή η χρονιά θα αποτελέσει ακόμη μια ευκαιρία για καινοτομία και πρόοδο στη μαθηματική εκπαίδευση.

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλώ στη βιωματική επιμορφωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, στις 9:30, στο 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, με θέμα: «Εξελίσσοντας τη Διδασκαλία των Μαθηματικών: Από τον Σχεδιασμό στην Πράξη»

Η εκδήλωση απευθύνεται ιδιαίτερα στους νεοδιόριστους συναδέλφους μας και στοχεύει στην εξερεύνηση νέων μεθόδων και πρακτικών που μπορούν να ενισχύσουν τη μαθησιακή διαδικασία και να εμπλουτίσουν την εμπειρία των μαθητών μας.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις η κ. Βασιλική Γκαλίτσιου, Μαθηματικός του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου, ο κ. Αβραάμ Ζιώγας και ο κ. Απόστολος Νασίκας, Μαθηματικοί του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Λάρισας αντίστοιχα.

Σας ενημερώνουμε ότι θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Με εκτίμηση

Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών Λάρισας

Κωνσταντίνος Μπουραζάνας

Attachments

Απάντηση