8 πράγματα που κάνουν οι απίστευτα ελκυστικοί άνθρωποι

Το πόσο ελκυστικοί είναι οι άνθρωποι δεν εξαρτάται μόνο από την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και από παράγοντες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά τους και την φροντίδα που δείχνουν στον εαυτό τους.

Είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τη ζωή, σε όλες της τις εκφάνσεις. Τους αρέσει να προκαλούν τον εαυτό τους και απολαμβάνουν τη χαρά της επιτυχίας. Δεν φοβούνται να μοιραστούν τη χαρά τους, η οποία είναι εμφανής στο πρόσωπό τους, γεγονός που τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς.

2. Προσέχουν το ντύσιμό τους

Το καλό ντύσιμο δεν απαιτεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα, απαιτεί όμως φροντίδα και προσοχή. Απαιτεί να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, να εφαρμόζεις όμως μόνο όσα σου ταιριάζουν. Απαιτεί να ξέρεις πότε πρέπει να ντυθείς με φόρμες και πότε με επίσημα ρούχα, έτσι ώστε να ταιριάζεις με το περιβάλλον.

3. Σκέφτονται πολύ πριν μιλήσουν

Ανεξάρτητα με την εξωτερική σου εμφάνιση, έχει μεγάλη σημασία να προσέχεις και τι βγαίνει απ’ το στόμα σου. Δεν χρειάζεται να έχεις το υψηλότερο I.Q. στην παρέα, μόνο να “βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό” πριν μιλήσεις.

4. Ακούνε τους άλλους

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο απασχολημένοι με τα δικά τους προβλήματα, που δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τους γύρω τους. Η ικανότητα να ακούς τους άλλους σε κάνει αυτόματα πιο συμπαθή σε αυτούς και ενιχσύει τον μεταξύ σας δεσμό. Μοιράσου τις ανησυχίες σου, δώσε όμως βάση και σε αυτά που οι άλλοι θέλουν να μοιταστούν μαζί σου.

5. Μαθαίνουν

Ξέρουν πότε υστερούν σε κάποιο τομέα και δεν κάνουν τους έξυπνους. Αντιθέτως, φροντίζουν να ενημερωθούν και να καλύψουν τα κενά τους. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να “γίνεις λίγο πιο έξυπνος” και δες την αλλαγή που θα φέρει αυτό στη ζωή σου.

6. Φροντίζουν τον εαυτό τους 

Το να παραμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση, τη διατροφή ή την γυμναστική σου είναι πολύ συχνά δείγμα χαμηλής αυτοπεποίθησης. Πρόσεχε τι τρως, κόψε τις κακές συνήθειες, όπως είναι το κάπνισμα ή το πολύ αλκοόλ, και ξεκίνα να γυμνάζεσαι. Όσο πιο πολύ βλέπεις τον εαυτό σου να αλλάζει θετικά, τόσο θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου.

7. Φροντίζουν τους γύρω τους 

Η γενναιοδωρία είναι ένας παράγοντας που μπορεί να μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Υπάρχει κάτι μαγικό στην ανιδιοτέλεια και στον αλτρουϊσμό.

8. Κάνουν και τους γύρω τους να νιώθουν ελκυστικοί

Ή με άλλα λόγια, δεν κάνουν τους άλλους να νιώθουν μειονεκτικά, αλλά τους συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο που τους κάνουν να νιώθουν ίσοι και μέλη της ίδιας παρέας. Ο κάθε άνθρωπος που γνωρίζεις έχει κάτι μοναδικό να σου προσφέρει, μην το αφήνεις να πάει χαμένο.

 

Απάντηση