Πανελλήνιες 2021: Μετατρέψετε τους βαθμούς σε μόρια μετά τα αποτελέσματα

Online και στο markcalc.it.minedu.gov.gr, μπορούν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2021 να μετατρέψουν τις βαθμολογίες τους σε μόρια αμέσως μετά τα αποτελέσματα.

Οι μαθητές των Πανελληνίων 2021 μετά την ανακοίνωση των βαθμών θα πρέπει να μετατρέψουν την βαθμολογία τους σε μόρια.

Μπορούν να μπουν στον ιστότοπο του υπουργείου, markcalc.it.minedu.gov.gr και να υπολογίσουν αμέσως, γρήγορα και εύκολα τα μόρια τους ηλεκτρονικά, έτσι ώστε να συγκρίνουν την επίδοση τους με τις περσινές βάσεις.

Τονίζουμε ότι αυτή την στιγμή η συγκεκριμένη υπηρεσία βρίσκεται εκτός λειτουργίας, και γράφει το μήνυμα πώς «οι ημερομηνίες λειτουργίας της ιστοσελίδας ανακοινώνονται από το Υ.ΠΑΙ.Θ.», υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο η συγκεκριμένη υπηρεσία ανοίγει μια μέρα πριν τα αποτελέσματα των πανελληνίων.

Στο smsresults.minedu.gov.gr οι αιτήσεις για τους βαθμούς σε sms

Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS θα έχουν από φέτος οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς θα μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους αλλά και τη σχολή – τμήμα εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, όπως έχει ανακοινωθεί από τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες 2021 μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 2 Ιουλίου και έως και την Τρίτη 6 Ιουλίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Απάντηση