Πανεπιστήμιο Πατρών: Οι φοιτητές περιμένουν πάνω από μία ώρα στην ουρά για να πάρουν φαγητό!

Απίστευτες εικόνες από το Πανεπιστήμιο Πατρών, με φοιτητές του ιδρύματος να σχηματίζουν τεράστια ουρά και να συνωστίζονται, για να πάρουν το φαγητό τους.

Σύμφωνα με τις εικόνες από τα «Φοιτητικά Νέα» και με τα όσα καταγγέλλουν οι φοιτητές, έξω από τη λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών περιμένουν αρκετή ώρα για να παραλάβουν μια μερίδα φαγητό.

H ουρά που σχηματίζεται οδηγεί πολλούς φοιτητές στο δίλημμα να επιλέξουν εάν θα σιτιστούν ή αν θα πάνε στην επόμενη διάλεξη μαθήματος αφού ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι να μπουν στο χώρο της σίτισης φτάνει την μία ώρα.

Δείτε τις εικόνες:

foitites-patrafoitites-patra1foitites-patra3

 

Φοιτητής δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «τόσο όσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι φοιτητές έχουμε μία ώρα κενό ανάμεσα στα μαθήματα μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουμε να φάμε το μεσημεριανό μας γεύμα».

«Καθημερινά αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της πολύωρης αναμονής στην ουρά της φοιτητικής εστίας Πατρών με σκοπό να φάμε το μεσημεριανό μας. Η σίτιση των φοιτητών για το μεσημεριανό τους γεύμα είναι από τις 12:00 μέχρι τις 16:00. Από τις 11:30 κιόλας αρχίζουν να σχηματίζονται μεγάλες ουρές που φτάνουν και τα 100 μέτρα την ώρα αιχμής, τα οποία μεταφράζονται σε 45 λεπτά ακόμα και σε 1 ώρα αναμονής μόνο και μόνο για να μπεις στον χώρο της σίτισης» δήλωσε ο φοιτητής.

"Μαραθώνιος" για ένα πιάτο φαγητό στην εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το τελευταίο διάστημα μεγάλωσε λίγο ο χώρος της σίτισης αφού προστέθηκαν κάποια τραπέζια, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει.

«Το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα η Πανεπιστημιούπολη του Ρίο, είναι ένα από τα πολυπληθέστερα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ελλάδας και έχει μόνο ένα μέρος για να σιτίζονται οι φοιτητές. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα τμήματα μεταφέρονται στο Ρίο δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση με τις ουρές αναμονής» υπογράμμισε ο φοιτητής.

protothema.gr

Απάντηση