38ο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας – Σέρρες, 24-25-26 Νοεμβρίου 2023

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) είναι τα μεγαλύτερο εξειδικευμένο επιστημονικό σωματείο της χώρας μας, που προάγει και εξελίσσει την επιστήμη των Μαθηματικών και όχι μόνο. Το 38ο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας θα είναι η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση στη χώρα μας για το 2023 στον τομέα της Μαθηματικής Παιδείας και θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης για τους Μαθηματικούς, καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής και Τεχνολογικής), τους Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους φοιτητές των θετικών επιστημών καθώς και για τους μαθητές. Επίσης θα δώσει τις κατευθύνσεις και προοπτικές των Μαθηματικών για τους Νέους Επιστήμονες.

Το Παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας σας καλωσορίζει στο 38° Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας με θέμα «Σύγχρονες προσεγγίσεις και εφαρμογές των Μαθηματικών στην Εκπαίδευση και τις Επιστήμες» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-25-26 Νοεμβρίου 2023 στην πανεπιστημιούπολη Σερρών.

Θεματικές Ενότητες

  1. Σχέσεις Μαθηματικών και Πληροφορικής στην Εκπαίδευση και στις Επιστήμες
  2. Διδακτική Μαθηματικών και Συμπεριληπτική Παιδαγωγική στη Μαθηματική Εκπαίδευση
  3. Διεπιστημονικές προσεγγίσεις στη Μαθηματική Εκπαίδευση και τα Μαθηματικά

στην Εκπαίδευση των άλλων Επιστημών

  1. Γενικά θέματα

 

Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα του 38ου Συνεδρίου Mαθηματικής Παιδείας στο:

https://synedrio.mathserres.xyz/programma_synedriou/

 

Μπορείτε να προκαταχωρήσετε ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας (προεγγραφή) οποιαδήποτε στιγμή πριν την τελική εγγραφή στους χώρους του Συνεδρίου, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στο https://synedrio.mathserres.xyz/forma_proegrafis/

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ανακοίνωση μείνετε συντονισμένοι στο site του συνεδρίου (synedrio.mathserres.xyz) καθώς και στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/groups/748614697065044 ) αλλά και στο κανόλι του παραρτήμοτος στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=KfUxKcQFAhU ).

Με τιμή

 

Για τη Δ.Ε. του παραρτήματος Σερρών

 

                 Ο Πρόεδρος                                                                                                  Τα μέλη

 

Βαρσάμης Δημήτριος
Δημόπουλος Διονύσιος
Κάκανος Ιωάννης
Μενεγάκης Εμμανουήλ
Τουτουντζής Μάρκος
Καραβασίλης Γεώργιος

Αναστάσιος Τιμοθεΐδης

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση