ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Κ.Ε.ΤΕ.

Οι εκδόσεις του Ε.Κ.ΕΤΕ ιδρύθηκαν με στόχο να προσφέρουν στους φίλους των επιστημών και τεχνών βιβλία που θα συνδυάζουν την εγκυρότητα με την αναγνωστική απόλαυση. Στόχος μας είναι η έκδοση μοναδικών βιβλίων, υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που να ικανοποιούν το απαιτητικό αναγνωστικό κοινό, στηρίζοντας παράλληλα Έλληνες συγγραφείς και επαγγελματίες του χώρου των εκδόσεων. Οι εκδόσεις μας ακολουθούν μία ανοιχτή εκδοτική πολιτική, δεν περιορίζονται μόνο στην κυκλοφορία επιστημονικών συγγραμμάτων και επεκτείνονται σε εκδόσεις γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως είναι το εκπαιδευτικό, το βιβλίο τέχνης, κ.α

Οι βασικές μας επιδιώξεις είναι:

  1. η συνεργασία με σημαντικούς αλλά ταλαντούχους συγγραφείς και επιστήμονες
  2. η επιλογή έργων εστιάζει στη γοητεία της γνώσης και την παρουσιάση της περιπέτειας της επιστημονικής ανακάλυψης

Για Συγγραφείς

1. Μπορείτε να υποβάλετε αντίγραφο του έργου σας στο e-mail του Ε.Κ.Ε.ΤΕ eketegr@gmail.com

2. Τα έργα πρέπει να συνοδεύονται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα, με τα στοιχεία του (τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση), καθώς επίσης και από μία περίληψη του έργου.

Το έργο σας θα διαβαστεί από την εκδοτική μας ομάδα και στη συνέχεια θα λάβετε την απάντησή μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός τριών μηνών. Σε περίπτωση που δεν εμπίπτει στα εκδοτικά μας ενδιαφέροντα δεν κοινοποιούμε την αιτιολόγηση της απόφασής μας.

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να εκδώσετε κάποιο βιβλίο επικοινωνήστε μαζί μας στο  6937754165 &  eketegr@gmail.com

Κατάλογος Εκδόσεων

 

 

 

 
Τιμή 18 €
Τιμή 12 €
Τιμή 12 €
Τιμή 14 €
Τιμή 15 €
Τιμή 12 €
Τιμή 16 €
Τιμή 10 €
Τιμή 10 €
Τιμή 10 €

Αρέσει σε %d bloggers: