Κλειστά τα σχολεία σήμερα στο Δήμο Φυλής και Ωρωπό (Αττική) και σε περιοχές της φθιώτιδας, Αργολίδας και Κορινθίας

 Κλειστά σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα με απόφαση των τοπικών αρχών τα σχολεία στο Δήμο Φυλής και σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Κορινθίας και της Αργολίδας. Επίσης παραμένουν κλειστά τα σχολεία της Θεσσαλίας.

Η Ανακοίνωση του Δήμου Φυλής

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ώρα 06:16):

Κλειστά σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2023 όλα τα σχολεία στο Δήμο Φυλής Κλειστά, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, θα μείνουν σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής. Η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και περιλαμβάνει Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια. Παρακαλούνται οι γονείς, στο πλαίσιο και της σχετικής προειδοποίησης του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Ωρωπός

Με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη κλείνουν σήμερα όλα τα σχολεία (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Ειδικά σχολεία, Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στην επικράτεια του Δήμου Ωρωπού λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας .

Κλειστά σχολεία στη Φθιώτιδα

Κλειστά θα είναι την Τετάρτη (27/9) όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ σε όλο το νομό της Φθιώτιδας λόγω της σφοδρής επέλασης της κακοκαιρίας.

Μετά τους Δήμους Δομοκού, Μακρακώμης, Λαμιέων και Στυλίδας, ανακοίνωσαν την αναστολή της διά ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων τους και οι Δήμοι Λοκρών, Καμένων Βούρλων και Αμφίκλειας – Ελάτειας, για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Επιπλέον, στο Δήμο Λοκρών δε θα λειτουργήσει και το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.

 Δήμος Άργους – Μυκηνών

Τα Δημοτικά Σχολεία, οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Άργους-Μυκηνών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α’ΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ Β’ΒΑΘΜΙΑ) και όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών), θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους.

Κορινθία

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των δομών στην δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας, με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων. Αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων αποφασίστηκε και στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, όπως έγινε

Πηγή:www.alfavita.gr

Απάντηση