Οδηγίες για την έκδοση των βεβαιώσεων συμμετοχής στο φεστιβάλ

Βεβαιώσεις Συμμετοχής

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα το πολυνομοσχέδιο του υπ. Παιδείας “Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις”- Νόμος 4823/2021 Αρ. Φ. 136) στο άρθρο 32 αναφέρεται ότι η συµµετοχή σε καινοτόµα εκπαιδευτικά προγράµµατα ή σε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος ολιγοµελούς οµάδας εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της αυτοαξιολόγησης της σχολικής µονάδας, εφόσον οδηγεί σε υλοποίηση δράσεων ή σε πανελλήνιους ή διεθνείς µαθητικούς διαγωνισµούς μοριοδοτείται με µία (1) µονάδα ανά πρόγραµµα, δράση ή διαγωνισµό και έως τρεις (3) µονάδες κατ’ ανώτατο όριο.

Βασική προϋπόθεση χορήγησης βεβαίωσης είναι να εμφανίζεται το όνομα του ενδιαφερόμενου   στο εν λόγω βίντεο στους τίτλους αρχής ή τέλους.

Η αποστολή της βεβαίωσης θα γίνει ηλεκτρονικά:

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της βεβαίωσης είναι:

  • η κατάθεση του ποσού των 25,00€ στον τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς με IBAN: GR22 0171 2550 0062 5515 4638 750 και αιτιολογία κατάθεσης «ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ– ΕΓΓΡΑΦΗ / ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2023»
  • η αποστολή email στο eketegr@gmail.com επισυνάπτοντας το αποδεικτικό μεταφοράς του ποσού ή του καταθετήριου και η συμπλήρωση του παρακάτω πίνακα με τα στοιχεία του δικαιούχου.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ
Τ.Κ.
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΟΛΗ
ΚΙΝΗΤΟ
EMAIL
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΙΤΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή και η παρακολούθηση ολοκλήρου του Φεστιβάλ είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *